KOV bijeenkomsten

We hadden als bestuur gehoopt dat de versoepelingen van de maatregelen rondom corona wat sneller zouden gaan. Zelfs in klein comité kunnen we nu niet bijeenkomen. Maar: We missen jullie, we missen elkaar! We missen het om met collega-ondernemers te sparren. Nu de fysieke bijeenkomsten nog steeds niet mogelijk zijn, gaan we voor second best: digitale bijeenkomsten.

In de zomer van 2020 zijn we gestart met bijeenkomsten in klein comité, de zogenaamde rondetafelgesprekken. Op een van de eerste sessies kwamen vrouwelijke leden van de KOV bijeen in de Roskam. Het werd een groot succes en voor herhaling vatbaar. Die herhaling staat nu voor a.s. donderdag op de agenda. Alle vrouwelijke leden van de KOV hebben hiervoor al een uitnodiging ontvangen.

Anderhalve week terug hadden we een bijeenkomst met accountants rondom het thema “afsluiting financieel jaar 2020”.  In een open gesprek werd besproken wat je als accountant nu tegenkomt bij ondernemers. En, welke (financiële) mogelijkheden en uitdagingen er voor ondernemers zijn. Een verslag van deze bijeenkomst staat in ons eerstvolgende magazine.

Maar, natuurlijk organiseren we binnenkort ook bijeenkomsten waar alle leden van de KOV voor in kunnen schrijven; verschillende digitale interactieve themabijeenkomsten staan al op de rol. Denk hierbij aan een sessie waarbij we bankiers uitnodigen om met elkaar in gesprek te gaan over wat we als ondernemers (van hen) kunnen verwachten.

Een sessie met advocaten waarbij we spreken over bedrijfsherstructuering en de nieuwe insolventiewetgeving, waarbij we valkuilen en aandachtspunten met elkaar bespreken.
Ook de Brexit is een onderwerp wat aan de orde zal komen. Een onderwerp wat overigens ook in ons eerstvolgende magazine al wordt aangeroerd.

Hou dus uw mailbox in de gaten; de uitnodigingen volgen binnenkort! Zodra ze definitief zijn, staan ze ook weer op de agenda op onze site! En, mocht u een idee hebben voor een bijeenkomst; laat het ons snel weten via info@kovkatwijk.nl of
(06)
382 122 85.