Ondernemersdag071 op 16 juli met inspiratie over ondernemen in crisistijd

 

Het coronavirus raakt (ook) alle ondernemers. Nog steeds en linksom of rechtsom. Maar hoe gaan MKB-ondernemers om met de coronacrisis? Tegen welke problemen lopen ze in de regio aan? Welke aanpassingen zijn er lokaal al doorgevoerd en waar liggen de kansen voor de toekomst? Ondernemersdag071 geeft een update over de regio tijdens de tweede editie van 071 Ondernemend Dichtbij op donderdagmiddag 16 juli aanstaande. 

Het één uur durende en interactieve programma komt live vanuit Naturalis Biodiversity Center. En staat stil bij de vrijetijdssector van onze regio. Vanwege de coronacrisis wordt deze sector hard geraakt; maar wordt dit óók gevoeld door vele andere bedrijven in de regio. Verder staan we met de ondernemersverenigingen stil bij lokale ‘pijn’punten en mooie voorbeelden van creatief ondernemerschap. 

Aanmelden
Wil jij ‘071 Ondernemend Dichtbij’ niet missen? Meld je aan via Ondernemersdag071.nl. Je krijg dan een inlogcode voor een Teamsoverleg toegestuurd. 

Programma
De presentatie van het programma is weer in handen van Gerda Schukking. Martijn van Pelt (ondernemer, Economie071 en VNO-NCW Rijnland), Erik Versnel (Rabobank Leiden-Katwijk) en Nicoline Schuitemaker (Schuitemaker Vis) vormen het panel. Ook delen zij cijfers van recente onderzoeken in de regio en voor specifieke branches.

16:00 uur

 

Welkom, introductie onderwerpen en gasten en cijfers over de 071-regio.

16:05 uur

 

Wat leeft en speelt er rondom toerisme en de markt van zakelijke congressen?
Met Flip Kromhout (VVV Katwijk) en Mincke Pijpers (Leiden Marketing) over de nieuwe campagne Streek van Verrassingen. Frans Schohaus (Van der Valk Hotel Leiden en Hoteloverleg Leiden) en Lorenzo van Beek (Boutique Hotels van Leyden en BV Leiden) sluiten hier vervolgens op aan.

16:35 uur

 

De ondernemende 071-regio.
Met plaatselijke informatie en overzicht naar de regio door een vertegenwoordiger van de Katwijkse Ondernemersvereniging, Lorien de Roode (Leiderdorpse Ondernemersvereniging), Erwin Roodhart (Ondernemend Leiden) en Gerrit Jan Bezemer (Platform voor Ondernemers Oegstgeest).

17:00 uur

 

Einde tweede editie van 071 Ondernemend Dichtbij.

 

De organisatie van Ondernemersdag071 is in handen van de regionale ondernemersverenigingen BV Leiden, Platform voor Ondernemers Oegstgeest, Leiderdorpse Ondernemersvereniging, Katwijkse Ondernemersvereniging, Ondernemersvereniging Voorschoten, Ondernemersvereniging Leiden BioScience Park, VNO-NCW, Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk.