KOV Katwijk Meetingpoint Online

Deze maanden even geen KOV bijeenkomsten en geen – uitjes door alle coronamaatregelen. Maar, juist in deze tijd spelen er veel vragen bij ondernemers die je graag even met een collega-ondernemer zou willen bespreken.

De KOV heeft hiervoor de Facebookgroep “KOV Katwijk Meetingpoint Online” opgezet. Een digitale ontmoetingsplaats waar KOV leden elkaar kunnen ontmoeten om met elkaar te sparren, elkaar te informeren en te inspireren.

Sparren
Er komt op dit moment heel wat af op ondernemers. Zoals het nieuwe werken in verband met alle maatregelen rondom corona. De regelingen die zijn opgezet vanuit de overheid als financiële tegemoetkoming. Enzovoorts, enzovoorts. Het is dan ook fijn om juist nu van andere ondernemers te horen hoe zij dit allemaal oppakken.

Informeren
Actueel ondernemersnieuws rondom het coronavirus is overal te vinden. Maar, de tijd om alle websites zelf af te struinen naar ondernemersnieuws kost heel veel tijd. Het is mooi om elkaar op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Vanuit je eigen vakgebied, of door ervaringen met elkaar te delen.

Insprireren
Een ondernemer zou geen ondernemer zijn als hij/zij niet creatief kan sturen op alle ontwikkelingen die er nu voor ons liggen. Er ontstaan dan ook allerlei mooie nieuwe initiatieven waarbij de consument in deze tijden toch verleid wordt om je product te kopen. Deel vooral toch ook ideeën/concepten met elkaar!

Wilt u ook info uitwisselen met collega-ondernemers?  
Klik hier om u aan te melden als lid van de Facebook groep  

En, natuurlijk kunt u uw nieuws en informatie ook altijd doorgeven aan het secretariaat via info@kovkatwijk.nl. Voor nieuws, maar ook voor uw vragen is het secretariaat op maandag, dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar via (06) 382 122 85.

En, houd naast Facebook ook onze website in de gaten waar u naast het algemene nieuws ook alle informatie en regelingen vindt rondom corona via https://www.kovkatwijk.nl/ondernemers-en-corona/.