Laatste kans om u aan te melden voor KOV on tour!

Het is nog tot 1 oktober mogelijk om u aan te melden voor de dagtrip naar de grootste scheepswerf van Europa; de Meyer Werft. Een unieke kans om de bouw van onder andere de imposante cruiseschepen met eigen ogen te zien. En, uiteraard ook een uitgelezen kans om uw collega-ondernemers tijdens de reis erheen te spreken en te leren kennen.

Hieronder nog een keer alle informatie op rij:

KOV on tour!
Twee KOV-leden, Ageeth Witteveen, YourTravel agent, en Esmeralda de Jong van Katwijk-Events, hebben de handen ineen geslagen en hebben, in overleg met de KOV, een dagtrip georganiseerd die is gericht op ondernemers. Het idee hierachter is dat de omgeving ondernemers inspireert en de reis elkaar samenbrengt.

Voor wie?
KOV leden, maar ook ondernemers die nog geen lid zijn van de KOV, kunnen zich inschrijven voor deze trip. Dus, heeft u als KOV lid een zakenrelatie die mee wil, geen probleem! Ook hij/zij kan zich voor deze reis aanmelden. 

Wat kunt u verwachten?
Een dagtrip naar de Meyer Werft (aan de Eems), de grootste scheepswerf van Europa. In het bezoekerscentrum kunt u niet alleen cruiseschepen bewonderen, maar wordt u ook geïnformeerd over de innovaties die in de scheepsbouw worden toegepast. Via films, tentoonstellingsstukken en een rondleiding door een gids wordt u geïnformeerd over de scheepswerf, de schepen en de overtocht van de schepen over de Eems. 

Tijdens de busreis is er gelegenheid voor KOV-leden om te pitchen. Meer informatie over het programma en een nadere toelichting ontvangt u na aanmelding.

Inclusief:

  • Busreis retour met 2 drankjes per persoon (koffie/thee/water).
  • Lunch inclusief 1 drankje per persoon (frisdrank, koffie/thee of melk).
  • Entree Meyer Werft met rondleiding en kijkje in het dok.
  • Driegangen diner inclusief 1 drankje per persoon (frisdrank, koffie/thee, bier).
  • Goodiebag met onder andere een flesje water en wat lekkers voor onderweg. 


Overige drankjes of andere uitgaven zijn voor eigen rekening. Men kan in de bus bij chauffeur gewenste extra drankjes zelf afrekenen voor € 2,50 per persoon.

Wanneer: Vrijdag 8 november 2019

Vertrektijd: 9.00 uur Rabobank Katwijk (Rogstraat 2).

Verwachte tijd terug in Katwijk: 22:00 uur.

Prijs per persoon: 119 euro  (inclusief goodiebag).

Uiterlijke datum inschrijving:
1 oktober 2019. Op die dag checken we of er voldoende inschrijvingen zijn om deze reis met elkaar te kunnen maken. Mocht deze reis, vanwege te weinig deelnemers of andere calamiteiten, geen doorgang kunnen vinden, dan ontvangt u het bedrag van 119 euro retour.

Inschrijven kan via deze link of door te mailen aan katwijkevents@gmail.com.

N.B.
Deelname is geheel op eigen risico en tegen 100% wijzigings- annuleringskosten na inschrijving. Men krijgt dus geen geld retour bij annulering. Wel is in de plaats stelling mogelijk. Men dient zelf voor een vervanger te zorgen en zelf je prijs te verrekenen met vervanger. Ook niet KOV leden mogen mee. Wel liefst ondernemers uit deze omgeving