Circulair Bouwen

Op 7 oktober staat bij de KOV contactbijeenkomst het thema "Circulaire Bouw" centraal. Nico van Hoogdalem zal vanuit Cirkelstad (https://www.cirkelstad.nl/) leden inspireren en handvatten meegeven over de mogelijkheden die er zijn om afval in te zetten bij (ver)bouw van panden. 

A.s. woensdag 25 september organiseren Economie071 en Cirkelstad een bijeenkomst over ditzelfde thema in PLNT (centrum voor innovatie en ondernemerschap) aan de Langegracht 70 in Leiden. Tijdens de bijeenkomst horen belangstellenden wat Cirkelstad regio-071 voor hen kan betekenen. Ook zijn er diverse workshops. Ondernemers binnen de bouwsector en professionals uit de sectoren overheid (alsook raadsleden) en onderwijs worden uitgenodigd zich aan te melden. De bijeenkomst start met een eenvoudige maaltijd en wordt afgesloten met een netwerkborrel. 

Programma en workshops

17.00 uur            Inloop met eenvoudige maaltijd (aanmelden verplicht)

18.00 uur            Start programma met welkom door Yvonne van Delft, wethouder gemeente Leiden en voorzitter van Economie071.

18.15 uur            Presentatie Cirkelstad.

18.45 uur            Start eerste ronde van workshops met informatie over o.a. circulair bouwen en energietransitie, circulair aanbesteden, innovatie in circulair bouwen, urban mining en hergebruik van circulaire bouwmaterialen, circulaire grond-, weg- en waterbouw en de ervaringen van het Rijksvastgoedbedrijf met circulair bouwen. 

19.40 uur            Start tweede ronde van workshops. 

20.30 uur            Plenaire afsluiting door Jacco Knape, wethouder gemeente Katwijk met aansluitend de bekrachtiging van de regionale samenwerking met Cirkelstad. 

20.50 uur            Start netwerkborrel

Aanmelden kan via www.economie071.nl of dit formulier.