Save the date! Ondernemersdag071

Donderdag 21 november is er weer een nieuwe editie van Ondernemersdag071. Op een bijzondere locatie. Bij Royal FloraHolland: de bloemenveiling in Rijnsburg waar jaarlijks ruim € 4 miljard  aan bloemen en planten wordt verhandeld. Mis het niet, noteer de datum in uw agenda of meld u aan!

Waarom je hierbij moet zijn?
Ondernemersdag071 is dé gelegenheid voor het ophalen van commerciële kansen en het ontmoeten van collega-ondernemers uit de regio. Op www.ondernemersdag071.nl  maken we binnenkort meer bekend over de inhoud van het programma en vind u nadere details.

Programma en uitnodiging
Op 21 november van 16:00 tot 19:00 uur wacht u een dynamisch, interactief programma en een actieve netwerkborrel. Met BNR-presentator Rens de Jong, winnaar Dagvoorzitter van het jaar, gespecialiseerd in alles wat het ondernemerschap, innovatie en technologie raakt. En Janine Vos, winnares van de Chief HR Officer Award of The Year 2017.

Mis het niet en klik hier om Ondernemersdag071 in uw agenda te zetten.

Met vriendelijke groet,
De organiserende ondernemersverenigingen

P.S. Fotografie
Bij de Ondernemersdag071 zijn fotografen aanwezig. Foto’s worden alleen gebruikt voor de organisatie van Ondernemersdag071. Wanneer u bezwaar heeft om gefotografeerd te worden kunt u dat bij de entree aangeven.