Terugblik KOV-bijeenkomst april

Het secretariaat van de KOV is per 1 april verhuisd naar het pand van de Rabobank, Rogstraat 2 in Katwijk. Rabobank Katwijk Leiden nodigde de KOV leden uit deze avond. Hierdoor was er deze avond de gelegenheid om een kijkje te nemen op de nieuwe werkplek van Stephanie en Roelanda.

Gino Aandewiel en Patrick Heemskerk van Energize Gym maakten gebruik van de mogelijkheid om zich als nieuw KOV-lid voor te stellen. Mike Guijt en Wanda Vianen van CarvedArt presenteerden zich ook als nieuw lid door het logo van de KOV in verschillende bewerkingen (op hout, porselein en op glas) te overhandigen aan het KOV-bestuur.

Na de huishoudelijke mededelingen door Peter Jongejan, nam Mikel de Jong, namens Rabobank Katwijk Leiden, het woord en heette alle aanwezigen welkom. Met woord en beeld kwam de maatschappelijke bijdrage van de Rabobank en de samenwerking met KOV aan bod, werd Haringrock en het Ondernemersplein 2019 onder de aandacht gebracht en vertelde Mikel dat de Rabobank in Katwijk blijft, maar op een andere locatie.

Onder het genot van een lekker buffet en een borrel bleef het nog lang gezellig.