Nieuwe ronde Smart071 start september

Wil jij slimmer werken? Probeer het uit!

Ben jij de volgende MKB ondernemer die ervaring opdoet met slimmer werken via data-analyse, ICT of sensortechnologie? Al ruim 20 bedrijven en organisaties gingen je voor. De nieuwe ronde start in september.

Experiment en jong talent

Via het project Smart071* ga je als ondernemer samen met studenten Informatica van Hogeschool Leiden en studenten techniek van MboRijnland aan de slag met experimenteren binnen jouw bedrijf. Zo weet je snel of digitalisering iets voor jou kan opleveren en kom je in contact met jong en enthousiast talent.

Beperkt aantal plaatsen

Nieuwsgierig, maar geen idee wat Smart071 voor jou kan doen? Meld je dan aan voor een kort gesprek (via http://bit.ly/afspraakformulier). Ben je enthousiast en weet je wat je wilt? Meld je dan meteen aan als deelnemer (via http://bit.ly/Deelnameformulier). Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt! Overigens zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Er wordt alleen tijd gevraagd voor het op weg helpen van de studenten. Begeleiding vindt plaats vanuit de opleiding. Vanuit Smart071 kom je in aanraking met andere ondernemers die ook meedoen aan het programma.

 *Smart071 is een project van de Economische Agenda Leidse regio. Doel is om bedrijven uit regio Leiden op een eenvoudige manier kennis te laten maken met de mogelijkheden van digitalisering. Dit biedt kansen voor een sterkere regionale economie. Ze delen kennis en ervaring, begeleiden innovatietrajecten en brengen het ICT-netwerk (inclusief jong talent) bij elkaar. Meer info op www.economie071.nl