KOV on tour!

Twee KOV-leden, Ageeth Witteveen, YourTravel agent, en Esmeralda de Jong van Katwijk-Events, hebben de handen ineen geslagen en, in overleg met de KOV, een dagtrip georganiseerd die is gericht op ondernemers. Het idee hierachter is dat de omgeving ondernemers inspireert en de reis elkaar samenbrengt.

Voor wie?
KOV leden, maar ook ondernemers (uit de omgeving)  die nog geen lid zijn van de KOV, kunnen zich inschrijven voor deze trip. 

Wat kunt u verwachten?
Een dagtrip naar de Meyer Werft (aan de Eems), de grootste scheepswerf van Europa. In het bezoekerscentrum kunt u niet alleen cruiseschepen bewonderen, maar wordt u ook geïnformeerd over de innovaties die in de scheepsbouw worden toegepast. Via films, tentoonstellingsstukken en een rondleiding door een gids wordt u geïnformeerd over de scheepswerf, de schepen en de overtocht van de schepen over de Eems. 

Inclusief:

  • Busreis retour met 2 drankjes per persoon (koffie/thee/water).
  • Lunch inclusief 1 drankje per persoon (frisdrank, koffie/thee of melk).
  • Entree Meyer Werft met rondleiding gids en kijkje in het dok.
  • Drie gangen diner inclusief 3 drankjes per persoon (frisdrank, koffie/thee, bier, wijn).
  • Goodiebag met onder andere een flesje water en wat lekkers voor onderweg. 


Overige drankjes of andere uitgaven zijn voor eigen rekening. Men kan in de bus bij chauffeur gewenste extra drankjes zelf afrekenen voor € 2,50 per persoon.

Wanneer: Vrijdag 8 november 2019

Vertrektijd: 9.00 uur Rabobank Katwijk (Rogstraat 2). Aanwezig 8.45 uur.

Verwachte tijd terug in Katwijk: 22:00 uur.

Prijs per persoon: 119 euro  (inclusief goodiebag).

Inschrijvingen lopen via Katwijk Events. U kunt zich aanmelden via deze link https://shop.simpleticket.eu/?eventid=6Pb3r1AX of door te mailen aan katwijkevents@gmail.com.

Uiterlijke datum inschrijving:
1 oktober 2019. Op die dag checken we of er voldoende inschrijvingen zijn om deze reis met elkaar te kunnen maken. Mocht dan blijken dat deze reis (vanwege te weinig deelnemers of andere calamiteiten) geen doorgang kan vinden, dan ontvangt u het bedrag van 119 euro retour.

N.B.
Deelname is geheel op eigen risico en tegen 100% wijzigings- annuleringskosten na inschrijving. U krijgt dus geen geld retour bij annulering. Wel is in de plaats stelling mogelijk. U dient dan zelf voor een vervanger te zorgen en zelf uw aanbetaling te verrekenen met uw vervanger.