Uitnodigingen 2020

Cultureel ondernemen
Ton Frissen, organisator van Haringrock, heeft ons gevraagd u uit te nodigen voor een netwerkbijeenkomst met als thema “Cultureel ondernemen”. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 30 januari a.s.  De locatie is Rijnsburgerweg 88C in Rijnsburg.

Deze avond worden nieuwe ideeën rondom dit jaarlijkse evenement door de verschillende partners van Haringrock aan u gepresenteerd. Vanaf 17.00 uur wordt u verwelkomd met een drankje en hapje. Vanaf 17.30 tot 18.00 uur zijn de presentaties. Aansluitend is er om 18.00 uur een netwerkborrel.

Mis deze avond niet en meld u vóór 26 januari aan via info@haringrock.nl
Meer info over Haringrock vindt u op www.haringrock.nl

Jaarevenement Economic Board Duin- en Bollenstreek
Lars Finkerbusch stuurde ons de uitnodiging voor het jaarevenement Economic Board Duin- en Bollenstreek op maandag 27 januari 2020 met als thema "De kracht van verbinding". Lars Finkerbusch schrijft: "De Economic Board Duin- en Bollenstreek is inmiddels ruim een jaar actief én behoorlijk op stoom. Er zijn reeds 13 projecten gestart en diverse projecten zijn in voorbereiding. Wij kijken er naar uit om de eerste resultaten met u te delen en samen met u de volgende stappen te nemen". 
De ontvangst is vanaf 15.30 uur. Aanvang 16.00 uur. Netwerkborrel 17.30 uur. Locatie is Floralis te Lisse.
Hier vindt u alle informatie over het programma en kunt u zich registreren.