Nieuwe G3-labelhouders én vijf her-certificeringen

Tijdens de Ondernemersdag071 reikte wethouder Knape aan negen bedrijven het Goed Groen Groei | Katwijk-label uit. Ook ontvingen vijf bedrijven een her-certificering. Het label wordt op aanvraag toegekend aan bedrijven die bijzondere maatregelen hebben genomen om het milieu te sparen en is een initiatief van stichting 20Duurzaam20 en Katwijk Marketing. De verwachting is dat deze bedrijven een positieve bijdrage leveren aan hun sociale en maatschappelijk omgeving.

Bij de beoordeling of een onderneming in aanmerking komt voor het label kijkt de organisatie naar de bedrijfsomvang en uitgangssituatie van de aanvrager. De teller in Katwijk staat momenteel op 24 labelhouders. Volgens wethouder Knape is het een mooi aantal, maar zou er nog meer aandacht besteed moeten worden aan het uit- en overdragen van de duurzame boodschap.

Nieuwe labelhouders
De Raad Bouw, Jelles Carcenter, KBM Groep, Kievit, Lilies of Life, Minnee BV Schilderwerken en Glasservice, Herberg Welgelegen, Dune Pebbler en De Porseleinkast mogen zichzelf toevoegen aan de lijst van G3-labelhouders. Deze bedrijven blinken allemaal op een andere manier uit op het gebied van duurzame groei.

Vijf bedrijven hebben opnieuw het G3-label toegekend gekregen: Het Strand, De Bonte Kraai, Bakker van Maanen, Indoorvolkstuin en EV Mobility BV. Deze bedrijven hebben opnieuw bewezen dat ze op het gebied van duurzame groei een voorbeeld zijn voor andere lokale bedrijven binnen de gemeente Katwijk. Meer weten over het label? Ga dan naar www.g3label.nl.