Sietze Dijkstra gekozen in bestuur KOV

Tijdens de algemene ledenvergadering is Sietze Dijkstra (61) gekozen tot bestuurslid. De voordracht van het bestuur werd met applaus bevestigd door de aanwezige leden. Sietze is directeur/eigenaar van Harvest Moon B.V. en volgt de KOV al gedurende een wat langere tijd en zegt enthousiast te zijn over de werkwijze en impact van de ondernemersvereniging.  

“Harvest Moon is een consultancy voor directieteams die op zoek zijn naar een objectief en ervaren klankbord met betrekking tot bedrijfsstrategische keuzes en transformatie van hun organisatie. Het gaat daarbij onder andere om strategische keuzes en implementatietrajecten als gevolg van nieuwe technologische toepassingen, zoals Blockchain, Internet of Things en Artificial Intelligence”, aldus Sietze in een korte omschrijving van de activiteiten van zijn onderneming.

Sietze Dijkstra werkte in het verleden voor Ballast Nedam en was onder meer actief in het Midden-Oosten. Daarna bouwde hij een adviespraktijk op en werd partner bij de Management Consultants van PwC. Daarna volgde in 2002 een interessante periode bij IBM, waar hij diverse rollen vervulde en 7 jaar de overheidsdivisie van IBM Global Business Services wereldwijd leidde. Vanuit deze betrekking groeide bij hem ook de interesse om op lokaal niveau samen te werken met de overheid ten behoeve van de ondernemers van Katwijk.

Rijnsburg
Het minder rondom de wereld willen gaan reizen en de behoefte het privéleven meer in balans te brengen (Sietze is getrouwd en vader van twee dochters en twee kleindochters) leidde er toe dat Sietze zich in Rijnsburg vestigde en zijn onderneming Harvest Moon BV oprichtte.

In het KOV-magazine van juni volgt een uitgebreider interview met Sietze Dijkstra.