Inschrijven Ondernemersdag071

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio nodigen de leden van de KOV van harte uit om op dinsdag 10 april aanwezig te zijn bij alweer de zesde editie van Ondernemersdag071. Centraal staat dit keer het thema ‘Ontmoet de regio’. Twee rondes met inspiratiesessies, afwisselende 071Talks en een actieve netwerkborrel vormen de mix waarmee ondernemers geïnspireerd kunnen worden en de gelegenheid krijgen om met collega-ondernemers in contact te komen.

De Ondernemersdag071 start op 10 april om 14.00 uur en kent een tweetal rondes met inspiratiesessies, aansluitend een plenair programma en sluit af met een actieve netwerkborrel. U kunt zich inschrijven voor de volgende inspiratiesessies;

 • Medewerkers & Mobiliteit - Pak de fiets of OV en verzilver drie kansen!
 • Internet of Things - Slimme apparaten vereisen slimme vragen
 • Social Selling - Zakelijk succes met social media
 • Lokale 071held - Hoe PicNic de Leidse markt verovert
 • Logistiek & Mobiliteit - Slimme en duurzame inzet van je wagenpark
 • Onderwijs en Ondernemerschap - Hoe je kennis uit onderwijs en wetenschap kunt benutten in je bedrijf
 • 071 Horeca en Toerisme - Speel slim in op deze groeimarkt
 • Unmanned Valley en Vliegveld Valkenburg  - Laat innovatie niet aan je voorbij vliegen

“De 071Talks zijn,” aldus de organisatie, “een korte, krachtige en regionale inspiratie over onderwerpen die voor elke ondernemer van belang zijn en aan een goed en beter ondernemersklimaat kunnen bijdragen.” De talks worden verzorgd door:

 • Online supermarkt PicNic die sinds kort onze regio veroverd. Waarom kozen ze voor Leiden en wat maakt onze regio voor hen interessant? Waar zien zij de kansen? Eduard Posthumus Meyjes komt er ‘alles’ over vertellen.
 • Polariks die onlangs Starterswedstrijd LEF won. Dennis van der Wiel en Max Wijsman zijn de succesvolle ondernemers van de toekomst. Wat kunnen zij voor de regio betekenen en waar hebben zij de regio voor nodig? Deze jonge honden nemen hiervoor het podium.
 • Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk. De economie in onze regio staat er goed voor. De regio groeit, biedt kansen, maar er zijn ook onderwerpen waarop we met samenwerking nog verder kunnen komen. Aan de hand van Index071 (de economische spiegel van de Leidse regio) en koopstroominformatie pitchen Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk op een actieve manier deze onmisbare kennis voor ondernemers uit de regio.

Netwerkborrel
“Geïnspireerd worden is leuk, maar nieuwe contacten leggen met mogelijk commerciële kansen is natuurlijk nog beter,’ benadrukt de organisatie. Daarom word je tijdens het afsluitende programma-onderdeel actief met collega-ondernemers in contact gebracht.” Aanmelden

Ondernemers kunnen tijdens Ondernemersdag071 een eigen programma samenstellen door bijvoorbeeld een keuze te maken uit de inspiratierondes.

Het programma vindt plaats bij Zalen A4 in Leiderdorp (naast WOOON) en duurt van 14.30 tot 19.00 uur. Inloop is vanaf 14.00 uur, de inspiratiesessies starten om 14.30 uur en 15.30 uur, 071Talks (het plenaire deel) start om 16.30 uur. Om 17.15 uur is er de afsluitende en actieve netwerkborrel.

Inschrijven
Inschrijven kan via de volgend link: https://www.ondernemersdag071.nl/aanmelden/ Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.