Uitnodiging Ondernemersdag071

Beste ondernemer uit de 071-regio,

Op 9 oktober a.s. vindt de volgende editie van Ondernemersdag071 plaats. Het centrale thema van deze editie is ‘Groei in de regio’ waarin we een combinatie zoeken met duurzaamheid en circulair ondernemen. Ondernemerdag071 vindt plaats bij Holiday Inn / ECC Leiden.

Twee rondes met vijf inspiratiesessies, een boeiende en inspirerende keynote-speaker en een actieve netwerkborrel vormen de mix waarmee we je inspireren en met collega-ondernemers in contact brengen.

Afwisselende inspiratiesessies
Je kunt dit keer kiezen uit tien inspiratiesessies, verdeeld over twee rondes:

  • Groeien vanuit een familiebedrijf
  • Growth hacking 101
  • Circulair ondernemen, hoe pak ik dat aan?
  • Groei & Recht: wat heb je nodig
  • Verduurzaming van jouw organisatie (en pand)
  • Je wint een prijs, en dan? Van startup naar mkb-bedrijf!
  • Groei door m.b.v. een maatschappelijke factor
  • Duurzame bouw
  • Ik groei: help ik heb personeel nodig!
  • Duurzaam groeien met een horeca-keten, hoe dan?

Plenair programma: Groei én circulair: een goede (winstgevende) combinatie
Ondernemen is op zoek gaan naar een goed businessmodel, waarmee je (uiteindelijk) winst kunt maken. Hoe maak ik een concept niet alleen duurzaam, maar ook schaalbaar en winstgevend? Het vergt een ander model, soms ook andere financiering en een andere aanpak. Yousef Yousef deelt zijn ervaringen en is als geen ander in staat jou te boeien en inspireren! Dus mis het niet!

Yousef Yousef, een entrepreneur die innovatie heeft toegevoegd aan het DNA van LG Sonic toen hij dit verlieslijdende bedrijf overnam in 2011. Hij veranderde de focus van het bedrijf van het verkopen van producten naar het aanbieden van water-technologische oplossingen voor de klanten.

Actieve netwerkborrel
Geïnspireerd worden is leuk, maar nieuwe contacten leggen met mogelijk commerciële kansen is natuurlijk nog beter. Daarom word je tijdens het afsluitende programmaonderdeel actief met collega-ondernemers in contact gebracht.

Aanmelden
Je kunt voor Ondernemersdag071 je eigen programma samenstellen. Het gehele programma vindt plaats bij Holiday Inn / ECC Leiden. Inloop is vanaf 14.00 uur, inspiratiesessies starten om 14.30 uur en 15.30 uur, het plenaire programma start om 16.30 uur en om 17.30 uur is er de afsluitende en actieve netwerkborrel. Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

Let op: Mocht je een programma-onderdeel niet volgen. Geen punt! Er wordt tijdens de dag een netwerkcafé ingericht waar je kunt (net)werken. Ideaal om je tijd nuttig in te vullen!

Je kunt gratis parkeren op het bijbehorende parkeerterrein.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Graag tot ziens op 9 oktober!

Met vriendelijke groet,
De organiserende ondernemersverenigingen: