KOV is sponsor van de VIP-borrel en het Ondernemersplein op Haringrock

Ook dit jaar is KOV sponsor van de VIP-borrel en het Ondernemersplein op Haringrock

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli 2018 wordt het langst bestaande festival van Katwijk weer georganiseerd: Haringrock. Naast dit openluchtfestival op 6 juli vinden, vanwege het succes in 2017, de Katwijkse Vrijmarkt én het Ondernemersplein weer plaats op zaterdag 7 juli. Een fantastisch evenement dat naar verwachting meer dan 25.000 bezoekers zal trekken. Niet verwonderlijk dat dit unieke initiatief ook dit jaar weer door de KOV wordt ondersteund.

Het Ondernemersplein op zaterdag 7 juli

Het Duinplein (nabij de vuurtoren) wordt ook dit jaar omgetoverd tot het Ondernemersplein. Een unieke kans voor u als ondernemer om het publiek kennis te laten maken met uw onderneming en diensten/producten én om te netwerken met collega-ondernemers. Dit jaar zal het ondernemersplein nog beter aansluiten bij de Vrijmarkt om nog meer bezoekers te trekken. Ruim de helft van de 27 stands is al besproken, dus meldt u snel aan als u geïnteresseerd bent. De kosten voor een stand zijn slechts 250 euro (inclusief 4 kaarten voor de VIP-borrel).

VIP-borrel 6 juli

Maar eerst trappen we op vrijdagavond 6 juli van 18.00 uur tot 21.00 af met de VIP-borrel (uiteraard incl. hapjes en drankjes) op de openingsavond van Haringrock op het Haringrock terrein. De VIP-borrel is een initiatief van Rabobank Leiden Katwijk, de Haringrock- organisatie en de KOV. Standhouders van het Ondernemersplein ontvangen vier VIP-kaarten. Daarnaast zijn er nog 40 VIP-kaarten beschikbaar exclusief voor KOV-leden (maximaal 2 kaarten per KOV-lid).

Wilt u VIP-kaarten bestellen, of meer informatie over het Ondernemersplein; stuur dan een e-mail aan Mikel de Jong via mikel.de.jong@rabobank.nl of bel naar (06) 101 87 666. Het programma en alle evenementen rondom Haringrock is te vinden op www.haringrock.nl.