Contactbijeenkomst bij u op het bedrijf?

Naast adverteren in ons magazine en de digitale nieuwsbrief is het mogelijk uw bedrijf te presenteren aan de leden van de KOV door gastheer te zijn van een contactbijeenkomst. De data van de KOV-bijeenkomsten in 2018 vindt u hier. Het op deze wijze presenteren van uw bedrijf is een prima manier om leden met u kennis te laten maken en uw bedrijfsactiviteiten te tonen. Kortom, uw ‘open huis’ als onderdeel van de contactbijeenkomst.

In de loop der jaren hebben heel wat ondernemers hun deuren opengesteld voor de KOV-leden en zo op een unieke manier een bedrijfspresentatie verzorgd. Leden die iets bijzonders te melden hadden, iets speciaals te vieren, of graag een kijkje in de keuken gaven. Behalve voor het gastvrije onthaal zorgt de gastheer voor een hapje en een drankje, plus natuurlijk een korte maar wervende presentatie en/of rondleiding. Een unieke manier dus om de leden kennis te laten maken met u en uw bedrijf.

De KOV-contactbijeenkomst start steeds rond 18.00 uur. Vanaf 17.30 uur is de ontvangst en na een kort welkomstwoord door de voorzitter met mededelingen vanuit het bestuur, verzorgt u het verdere programma.

Meer weten: neem contact op met het secretariaat via mail info@kovkatwijk.nl of bel naar (071) 4031319.