Adverteren in het KOV-magazine en digitale nieuwsbrief

Adverteren in het KOV-magazine en daarmee een groot aantal ondernemers bereiken! Uw boodschap 4 keer per jaar bij alle ondernemingen en KOV-relaties in onze regio op de deurmat. Het KOV-magazine en de digitale nieuwsbrief, bieden u de ideale kans om met een advertentie aandacht te vestigen op uw activiteiten en vormen van bedrijvigheid. Vanaf nu is het opgeven van uw advertentie voor 2018 mogelijk.

Het KOV-magazine, van en voor ondernemers, heeft een groot lezersbereik. In het magazine is ruimte voor uitgebreide berichtgeving, rapportages en terugblikken. Naast het magazine verschijnt de digitale nieuwsbrief met actueel nieuws en korte en relevante nieuwsitems. Voor u als lid een unieke kans om uw activiteiten onder de aandacht van de ondernemers in onze regio te brengen.

Het magazine verschijnt in de maanden maart, juni, september en december met een full colour (thema)nummer in een gedrukte uitgave. In de maanden januari, februari, april, mei, juli, oktober en november ontvangt alle leden en relaties van de KOV de digitale nieuwsbrief.

U als lid van onze ondernemersvereniging kan een advertentie in het magazine plaatsen. Indien uw advertentie in het magazine een halve pagina of groter is, wordt in de digitale nieuwsbrieven uw banner (logo met specifieke informatie) geplaatst. Adverteerders krijgen eenmaal per jaar de kans een redactioneel artikel te plaatsen. Dat kan een bijzondere activiteit zijn, een ‘kijkje in de keuken van de onderneming’ of een interview met de ondernemer. Een unieke manier om uw bedrijf en/of bedrijfsactiviteiten onder het voetlicht te brengen bij de leden.

Doe mee. Er is nog ruimte om te adverteren. Meer weten of informatie inzien over de relatief lage kosten voor het adverteren? Klik hier voor meer info en mail het secretariaat: info@kovkatwijk.nl.