Bestuur KOV wenst u een plezierige zomervakantie

Een zonovergoten terras, een grote opkomst en een uiterst gezellig samenzijn met een drankje en een uitgebreid BBQ-buffet. Zo zag de laatste KOV-contactbijeenkomst van dit seizoen bij Beachclub Zomers er uit. Gastheer en eigenaar Henny Schaap met zijn team zorgde voor een gezellige ambiance en een goed verzorgd culinair aanbod. Een bijeenkomst die voorzitter Peter Jongejan met een hartelijk welkom opende.

Het was druk bij Beachclub Zomers. Veel ondernemers maakten op deze laatste bijeenkomst van het seizoen gebruik van de mogelijkheid nog te netwerken en om hun relaties alvast een goede zomerperiode toe te wensen.

Voorzitter Peter Jongejan gaf aan de huishoudelijke mededelingen kort te houden. “De site, de digitale nieuwsbrief en het KOV magazine zijn de plekken om wat uitgebreider te communiceren. Vandaar dat ik u hier en nu van harte welkom heet, een plezierige bijeenkomst wens en u vooral wijs op de twee evenementen rondom Haringrock.”

“De ondernemersvereniging is betrokken bij het Haringrock-festival begin juli. Op 6 juli is de VIP-borrel. De kaarten voor deze bijeenkomst zijn voor de standhouders van het ondernemersplein en de leden van de KOV verkrijgbaar bij het KOV-bestuurslid Mikel de Jong. Vanaf de VIP-borrel kunt u ook dit jaar weer volop genieten van het bijzondere festival, dat inmiddels landelijke bekendheid geniet.”

Stageplekken promoten

“De dag daarop, zaterdag 7 juli, staat een stand van de KOV op het ondernemersplein (op het strandplein ter hoogte van de vuurtoren). Ondernemers die eveneens met een stand vertegenwoordigd willen zijn, kunnen zich hiervoor opgeven bij Mikel de Jong. De verwachting is dat ook dit jaar deze zaterdag tienduizenden het evenement, waaronder dit ondernemersplein, bezoeken en dus kennis kunnen nemen van de informatie die ondernemers in hun stand tonen.”

Peter Jongejan: “De KOV wil deze dag vanuit haar stand werken aan het contact tussen ondernemers en werkzoekenden. Het vinden van gekwalificeerd personeel wordt in sommige branches namelijk steeds moeilijker. Leden ontvangen binnenkort een mail met het verzoek hun vacatures kenbaar te maken. Dit kunnen zowel banen als stages zijn. ‘Bezoekers’ van onze stand op het ondernemersplein zullen via de media op de hoogte worden gesteld van deze vacaturebank.”

“De komende periode werken we dit concept verder uit,” vervolgde Peter Jongejan. “Hebt u vacatures of suggesties voor deze dag, geef dat dan door aan Roelanda Jonker van het KOV-secretariaat.”

Sloepentocht

“Het bestuur wenst u een mooie zomer en we zien u graag terug bij de start van het nieuwe seizoen op 3 september,” meldde de KOV-voorzitter aan het eind van zijn welkomstwoorden. “We starten het seizoen met een sloepentocht. De uitnodiging met verdere informatie ontvangen de leden binnenkort.”