Even voorstellen

Met ingang van 1 februari start Stephanie Ouwehand-Van der Vijver op het secretariaat van de KOV. Ze gaat een ochtend per week ondersteuning geven, vooral bij de financiële administratie. Stephanie heeft ervaring op het administratieve vlak en kent ondernemend Katwijk onder meer via de onderneming waar haar man directielid is: Ouwehand Bouw.

Aandachtsgebieden voor Stephanie zijn straks de facturering naar de leden, het doen van alle voorkomende betalingen en het inzichtelijk houden en in kaart brengen van de financiële verwerking bij de ondernemersvereniging. Samen met Roelanda Jonker vervult ze daarmee alle voorkomende werkzaamheden op het secretariaat. Stephanie werkt op maandagochtend.

Hiervoor was Stephanie sinds 2010 werkzaam bij De Leeuw Makelaardij als commercieel medewerker binnendienst op de afdeling Nieuwbouw. Daarvoor werkte ze twee jaar bij De Raad Vastgoed B.V. als secretaresse bedrijfsonroerend goed. 

Stephanie heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoopt op een fijne en gezellige samenwerking met Roelanda en het bestuur.