7 oktober '15
Opleiden op elke bouwplaats: Katwijk bouwt!
6 oktober '15
Station Drukwerk lanceert webshop onder naam Speedprint.nl
26 september '15
Bestemmingsplan Katwijk aan Zee 2015 ter visie

De website van de KOV bekijk ik...
meerdere keren per dag
1x per dag
meerdere keren per week
1x per week
meerdere keren per maand
1x per maand
minder dan 1x per maand

    

Nieuws en actualiteiten

Projectplan 't Duyfrak
(16 maart 2009)

In projectplan `t Duyfrak, aan de Voorschoterweg in Valkenburg, start de gemeente Katwijk de komende week met de eerste werkzaamheden aan de Dorpsrand Oost. Samen met de Dorpsweide, het gebied dat vanaf de voetbalvelden tot aan de Oude Rijn reikt en onder andere de volkstuinen en ook de tennisbanen omvat, zal de Dorpsrand Oost de overgang zijn tussen ít Duyfrak en het dorp Valkenburg. De Dorpsrand zal straks in sfeer aansluiten op zowel Valkenburg als op de toekomstige, parkachtige setting van de Dorpsweide.

Wat gaat er gebeuren?
In de Dorpsrand Oost wordt de komende week een dam aangelegd in het verlengde van de Luit Katlaan. Op deze manier kan bouwverkeer de Dorpsrand Oost benaderen vanuit ít Duyfrak. Verder zal de beschoeiing van de watergangen in dit gebied worden aangebracht en wordt een deel van het gebied opgehoogd met grond. Dit voorbelasten van de grond gebeurt om een versnelde inklinking van de grond te bereiken, zodat in oktober met de bouw van woningen in deelplan 2 van `t Duyfrak kan worden begonnen.

Ontwikkelingen `t Duyfrak
De grondwerkzaamheden zullen ongeveer vier weken in beslag nemen. Na deze vier weken zijn er nagenoeg geen activiteiten in het gebied Dorpsrond Oost en krijgt de opgehoogde grond de tijd om in te klinken. In het najaar wordt gestart met bouwwerkzaamheden van ruim 150 woningen in deelplan 2 van `t Duyfrak.
terug naar het overzicht 'nieuws en actualiteiten'

Reageer als eerste!
Reageren? Vul hieronder uw reactie en naam in, en klik op 'opslaan'!
Uw reactie: (max. 7500 karakters)
Uw naam: 
  © Ace Group bv   |   Disclaimer